4d8

4d8

El 4 de 8 és un castell de 8 pisos d’alçada i 4 castellers per pis en el seu tronc, excepte els tres pisos superiors que són formats, com en la majoria de castells, per una parella de dosos, un aixecador i un enxaneta. Sol ser el primer castell de vuit pisos que habitualment assoleixen les colles castelleres. Popularment també és conegut amb el nom del "carro gros".

Font. Viquipèdia.

Foto feta amb el mòbil.

Reus, Tarragona.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que tengas la mejor experiencia de usuario. Si continúas navegando estás dando tu consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. Pincha el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies